AraNadeaMythology: Raye oh Raye..

Pages

Words Of Wisdom

Kalau besar yang dituntut dan mulia yang dicari, maka payah melaluinya, panjang jalannya, dan banyak rintangannya.-Imam Ghazali
I am a little deaf, a little blind, a little impotent, and on top of this are two or three abdominable infirmitives, but nothing destroys my hope.-Voltair

Friday, September 3, 2010

Raye oh Raye..

Berlalu la sudah ramadhan sebulan berpuasa
Tiba syawal kita rayakan dengan rasa gembira..

Time ni lah banyak lagu raya yang akan berkumandang disetiap ceruk umah, shopping complex dan radio..
Tapi, the store kt rumah aku ni 2nd day puasa dah pasang lagu raya..
Hmm..so aku agak kurang feel bila dengar lagu raya nih..
Pejam celik dah nak raya..
Yea yea..dapat balikrumah..
Balik ni nak buat kuih raya..
Tak best la setakat makan kuih tunjuk..
Apa yang paling aku suka pasal raya ni, mesti la makanan nya yang beraneka jenis..
Huish..sebut je rendang, ketupat, kuah kacang...mesti dah terasa..
Kalau boleh nk jemput kawan-kawan datang ke rumah memandangkan cuti pon seminggu..
Marilah kawan-kawan..^_^

No comments: