AraNadeaMythology: Bila Aku...

Pages

Words Of Wisdom

Kalau besar yang dituntut dan mulia yang dicari, maka payah melaluinya, panjang jalannya, dan banyak rintangannya.-Imam Ghazali
I am a little deaf, a little blind, a little impotent, and on top of this are two or three abdominable infirmitives, but nothing destroys my hope.-Voltair

Friday, April 15, 2011

Bila Aku...

Aku sebenarnya tak tahu ape yang orang mengharapkan dari aku..
Bila aku diam, orang cakap aku tak pandai bergaul..
Bila aku banyak cakap, orang cakap aku terpengaruh..
Bila aku sedih, orang cakap aku emosi terlebih..
Bila aku happy, orang cakap aku ada udang disebalik batu..
Bila aku marah, orang cakap aku tak reti bersabar..
Bila aku tak layan orang, orang cakap aku sombong..
Bila aku tak reply message, orang cakap aku kedekut..

Heh. Aku malas dah nak layan semua "orang cakap.."
Kalau tak tau ape ape psal aku, baik korang diam je..
Jangan dok menambah dosa diri sendiri..
I dont have time entertaining ridiculous people..


p/s: ntah ape ape je.. =.='



3 comments:

DaRk ViRusZ said...

haishhhh...susah kan idop

bo cai said...

salam singgah...saya ♠BRADER BO♠ the new blogger start over....minta tunjuk ajar...

nanti review kan blog...yang mne terkurang bisa ditambah,yang mana terlebih bisa dikurang...

Chegu Zubir said...

entry khas utk ara nadea...hehehe

jangan sedih3

http://zubir5588.blogspot.com/2011/04/bila-aku.html

tq join segmen c.z