AraNadeaMythology: Jadual Final Exam

Pages

Words Of Wisdom

Kalau besar yang dituntut dan mulia yang dicari, maka payah melaluinya, panjang jalannya, dan banyak rintangannya.-Imam Ghazali
I am a little deaf, a little blind, a little impotent, and on top of this are two or three abdominable infirmitives, but nothing destroys my hope.-Voltair

Saturday, April 9, 2011

Jadual Final Exam

Selamat malam dan selamat berhujung minggu..
Lame benor nye tak meng update blog nih..
Al maklumlah banyak koje teman nak kne buat..
Tambah dengan test dan kuiz yg menimbun..
Minggu depan ade due tiga test lagi..
Pening kepala teman mikir nye..
Hari Isnin Test MD, hari rabu test Monetary, hari hamis test Investment..
Last last minit jugak la nak buat semua ni..
Sakit pale otak teman nih..
Tak lupe jugak kat final exam..
Jangan cakap laa.. tengok jadual lagi menambah pening kepala nih..

25/4 IFM
27/4 MD
28/4 Islamic Finance<--ce kome tengok nih.. xde gap dgn paper sebelum nih.. what the fish?? haih..teman xgemor lau tak de gap nih..
3/5 Managerial Eco<--ni subjek fevret teman..hehe
9/5 Monetary Economics
10/5 Investment analysis<--haih..xde gap lagi.. ni teman x suke nih.. uwaaaaa ='(

Bak kata kawan teman, sape yang buat jadual nih memang takde hati dan perasaan.. huahuahua
Nak mengeluh panjang pun tak elok jugak..betui dak kome?
Kena lah teman nih pandai susun jadual nak belajor nye..
Selamat maju jaya teman ucapkan kepada kome semua yang bakal menghadapi final exam! =)

No comments: