AraNadeaMythology: Pencuci Muka

Pages

Words Of Wisdom

Kalau besar yang dituntut dan mulia yang dicari, maka payah melaluinya, panjang jalannya, dan banyak rintangannya.-Imam Ghazali
I am a little deaf, a little blind, a little impotent, and on top of this are two or three abdominable infirmitives, but nothing destroys my hope.-Voltair

Wednesday, January 18, 2012

Pencuci Muka

Assalamualaikum dan selamat malam..

Siapa ada masalah nak cari pencuci muka?
Kalau tak ada duit memang susah..
Malas nak panjang cerita, hari ni saya beli pencuci muka baru..
Saya beli Safi Anti-Jerawat sebab mengikut bajet.. huhu
Harap harap okay la muka ni guna safi..
Sebelum ni guna Simple Washing Gel..
Tapi disebabkan duit tak mencukupi terpaksa tukar kepada Clean & Clear..
Dah sebulan guna yang botol kecil 50 ml..
Pagi ni dan dan la dah habis..
Macam tau tau je yang duit dah di bank-in.. (-.-")
Ape pun lepas habis yang safi nak, nak pakai simple balik..
Tapi nak try yang baru..

Simple Oil Balancing Exfoliating Wash..
Muka ni agak berminyak so memandangkan muka ni tahan dengan simple je..
Moisturiser pun baru tukar awal sem hari tu..
Sekarang guna Simple Oil Balancing Moisturiser..
Lepas ni satu set kena guna Simple..
Tak nak gatal gatal tukar dah..
Tapi kalau sunscreen, saya nak stick dengan sunsnse..









2 comments:

Henry Zackery said...

lelaki blh pakai ke ?

Senorita Ara said...

yup.. boleh je.. simple ni ade jugak buat range utk lelaki.. boleh try.. :D