AraNadeaMythology: Merlin Season 4

Pages

Words Of Wisdom

Kalau besar yang dituntut dan mulia yang dicari, maka payah melaluinya, panjang jalannya, dan banyak rintangannya.-Imam Ghazali
I am a little deaf, a little blind, a little impotent, and on top of this are two or three abdominable infirmitives, but nothing destroys my hope.-Voltair

Sunday, March 25, 2012

Merlin Season 4

Assalamualaikum dan selamat malam..
Ada tak yang tengok cerita Merlin di tv3 tadi.?
Bagi sesiapa yang tak tengok memang sangat lah rugi..
Rugi kenapa.? Sebab hari ni last episod untuk Merlin Season 4..
Unexpected ending! Apakah yang unexpected sangat nya.?
Haa.. kalau nak tahu boleh la tengok kat link yang disediakan di bawah ni..
Selamat menonton! :)



Mana satu pilihan hati korang.?
Saya.? Mesti lah pilih MERLIN! :D


p/s:Merlin season 5 baru je start shooting, bulan September ni akan di tayangkan di U.K dulu..



6 comments:

Dabel Aa said...

dulu ske tgk...lepas masuk hostel dh tak leh nk ikut sgt pastu dh stop...mcm rugi je...dh la cite best

Senorita Ara said...

xpe2.. boleh tgk secara online :D

dyabunga said...

dya tak tengok pun..bz siapkan assigmnt..huhu

Senorita Ara said...

ada bg link kt situ.. leh tgk :)

NAL said...

MERLIN memang best..kalau nak tahu cerita ni x popular kat barat just popular kat MALAYSIA

Senorita Ara said...

owhh.. y ke.? best la cte merlin tu.. huhu