AraNadeaMythology: Product Review: D'Herbs Celak Arab

Pages

Words Of Wisdom

Kalau besar yang dituntut dan mulia yang dicari, maka payah melaluinya, panjang jalannya, dan banyak rintangannya.-Imam Ghazali
I am a little deaf, a little blind, a little impotent, and on top of this are two or three abdominable infirmitives, but nothing destroys my hope.-Voltair

Sunday, September 2, 2012

Product Review: D'Herbs Celak Arab

Assalamualaikum dan selamat petang..
Hari ni terasa nak buat entry gedik pasal product review..
Nama pun perempuan mestilah nak borak pasal mekap sekali sekala ye dak.?
Ok, tak payah membebel panjang untuk intro..

Seperti yang dinyatakan di tajuk entry (ayat tak leh blah..hoho)
Celak ni sebenarnya saya rembat mak saya punya.. hehehe
Baru guna tiga kali je.. tapi hasil die best!

Masa Raya hari tu mekap smokey eyes gitu siap calit celak nih..
Hitam pekat sekali swipe je..
Memang puas hati..
Yang paling best..
Saya siap tetido dengan mekap nih..
Bayangkan dengan keadaan cuaca yang panas, berpeluh..
Bangun tido je....... celak ni masih ada dan seperti baru pakai..
Maksudnya takde kesan hitam yang melekat kat kelopak mata tu..
Amazingggggggg (sebut dgn cara gedik!)

Nak bukti ke.? Haha.. tak sempat nak snap gambar..
Tapi saya gantikan dengan gambar ni..

Harga RM15.. boleh beli secara online atau melalui dealer D'Herbs

No comments: