AraNadeaMythology: Virgin Coconut Oil

Pages

Words Of Wisdom

Kalau besar yang dituntut dan mulia yang dicari, maka payah melaluinya, panjang jalannya, dan banyak rintangannya.-Imam Ghazali
I am a little deaf, a little blind, a little impotent, and on top of this are two or three abdominable infirmitives, but nothing destroys my hope.-Voltair

Thursday, March 15, 2012

Virgin Coconut Oil

Assalamulaikum dan selamat malam :)
So, hari ni kita tengok tajuk besar adalah Virgin Coconut Oil..
Ini lah produk tersebut.. Dalam tu ada soft gel.. sekotak ada 60 biji.. cukup untuk sebulan..
Saya beli 6 kotak.. bekalan untuk 6 bulan laaa.. :P
Yup, seminggu yang lepas saya telah order VCO Catalyst sebagai supplement tambahan..
Saya start makan vco tu dari hari sabtu yang lepas..
Sekarang ni dah masuk lima hari..
Voila.. muka naik jerawat..
Its ok.. katanya ini adalah sebahagian dari healing process..
Kena sabar.. sebulan nanti baru tengok hasil nya..
Malam ni nak try sapu vco kat muka pulak..
Nak tengok muka ni ada perubahan atau tak..
Tapi rasa nya saya patut beli yg pure oil tu sekali untuk sapu kat muka ni..
Well.. takpe.. guna saja apa yang ada.. hehe..
Bila dah ada perubahan baru buat next entry pasal produk ni..
Bye bye :)

No comments: