AraNadeaMythology: Jose Sixto Dantes III

Pages

Words Of Wisdom

Kalau besar yang dituntut dan mulia yang dicari, maka payah melaluinya, panjang jalannya, dan banyak rintangannya.-Imam Ghazali
I am a little deaf, a little blind, a little impotent, and on top of this are two or three abdominable infirmitives, but nothing destroys my hope.-Voltair

Friday, April 27, 2012

Jose Sixto Dantes III

Assalamualaikum dan selamat malam..
Dah dinner belum.? Tanya orang.. sendiri pon belum makan lagi..hehe

Kalau baca entry title mesti ade yang blur sikit kan..
Macam pernah dengar tapi di mana ya.?
Hahaha.. ni nama sebenar kepada pelakon Filipina yang datang ke Malaysia..
Siapakah.? Siapa lagi kalau bukan DingDong Dantes, hero telenovela Endless Love..

Dingdong sampai ke Malaysia tengah hari semalam..
Hari ni jam 3.30-4.30 tadi dia di jemput untuk menjayakan Live Chat@TV3
Gigih saya tunggu dari kul 2.30 tadi..
Last-last semua soalan tak di jawab DingDong..
Mintak flying kiss pon tak dapat.. haihhhh
Frustttt =P

Apa pun boleh tengok apa yang Dingdong jawab sikit2 kat gambar ni..












Untunglah warga Ipoh yang dapat beramah mesra dgn Dingdong kat Jom Heboh esok..
Ok.. sesiapa yang pergi sila kirim salam sayang dari Senorita Ara kat DingDong yer =P












p/s: muka DingDong iras-iras seseorang yang saya kenal lah.. hahahaha.. wuuuu~

3 comments:

Ixbarr Abdullah said...

ingatkan ding dong ting tong.... rupanya nama orang... hehe

Ara Nadea said...

hehehe.. aah.. nama prang.. panggilan manja dia kot..

Ara Nadea said...

pembetulan *nama orang