AraNadeaMythology: Mereka Semua Segak!

Pages

Words Of Wisdom

Kalau besar yang dituntut dan mulia yang dicari, maka payah melaluinya, panjang jalannya, dan banyak rintangannya.-Imam Ghazali
I am a little deaf, a little blind, a little impotent, and on top of this are two or three abdominable infirmitives, but nothing destroys my hope.-Voltair

Thursday, April 26, 2012

Mereka Semua Segak!

Assalamualaikum dan selamat malam..
Tadi ada sesiapa tengok berita kat TV3 atau TV1.?
Ada berita tentang Malam Pendekar Perhimpunan Pesilat Kebangsaan..
Event ni di adakan di Stadium Bola Seak, Cheras..

Fuhhh..
Ramai betul yang turun untuk menjayakan Malam Pendekar semalam..
Dikatakan sejumlah 3000 ahli dari Silat Cekak Malaysia telah menghadirkan diri..
Ehemmm... patut nya boleh tambah lagi seorang..
Tuan punya blog ini malang sekali tidak dapat pergi..
T_T

Bila tengok gambar dan bingkisan di berita..
Mereka semua sangat segak!
Tengok gambar, separuh stadium macam di dominasi oleh PSSCM..
Mantap lah..
Demo secara besar-besaran..
Syokkkkkkkkkkk...
Saya sangat cemburu! huhuhu :'(
Walauapa pun, Blue Black sangat bergaya :D



                                             *ihsan gambar kawan punya (Ridhuan Ghani) :P


p/s: dah jadi pekasam baju uniform yang ada nih.. :(

No comments: