AraNadeaMythology: 5 Blog

Pages

Words Of Wisdom

Kalau besar yang dituntut dan mulia yang dicari, maka payah melaluinya, panjang jalannya, dan banyak rintangannya.-Imam Ghazali
I am a little deaf, a little blind, a little impotent, and on top of this are two or three abdominable infirmitives, but nothing destroys my hope.-Voltair

Sunday, May 6, 2012

5 Blog

Assalamualaikum dan selamat malam..
Malam-malam macam ni idea memang sentiasa mencurah-curah..
Dan secara spontannya telah mengupdate blog..
Malang sekali blog yang di update terlebih dahulu bukan lah blog ini..
Warghhhhhh... Apakah.? Saya serius!
Saya sebenarnya ada 5 blog! LIMA!<--siap bold lagi
Apa ke hal nya banyak sangat blog.?
Gila ke ape.?
Blog yang ni pun tak terjaga..
Oleh itu, saya akan membahagi kan entry kepada 2 jenis..
Blog Ara Nadea Mythology ini akan dijadikan tapak entry bahasa melayu..
Dan, Infinite Enigma akan dijadikan tapak entry bahasa inggeris...
So, kalau saya tak update blog yang ni, boleh la tengok blog yang ke dua..
Link di sediakan.. jangan risau..
Kalau nak tengok, usha sejak bila saya start blogging boleh la klik link kat bawah ni ekk :)


Lagi tiga blog nanti saya fikir nak buat apa..
Sayang nak delete.. :P

No comments: