AraNadeaMythology: DongYanatics

Pages

Words Of Wisdom

Kalau besar yang dituntut dan mulia yang dicari, maka payah melaluinya, panjang jalannya, dan banyak rintangannya.-Imam Ghazali
I am a little deaf, a little blind, a little impotent, and on top of this are two or three abdominable infirmitives, but nothing destroys my hope.-Voltair

Wednesday, May 2, 2012

DongYanatics

Assalamualaikum dan selamat petang..
Sedang buat apakah kalian.?
Haha.. skema sangat pulak kan..
Ok, back to entry title..
Apa ke benda nya DongYanatics tu?
Haa... Kalau nak tahu itu la nama official fan club Dingdong Dantes dan Marian Rivera..

Ingat lagi tak Live Chat@TV3 yang saya ceritakan hari tu.?
Actually.... Dingdong jawab la soalan saya tuuuuu.. sila panjang kan muncung anda.. :D
Semalam baru tengok kat Youtube channel Official DongYanatics..
Teruja betul.. hahahaha..

Antara soalan yang ditanya dan di jawab ialah:
1) What is your ideal place for vacation.?
Part 3 Minit 5.15
Dingdong answer: The beach

2) Do you go to the gym often?
Part 3 Minit 5.44
Dingdong answer:At least once a week

3) Who is your idol in the industry.? (Akak baju polkadot tu yg bacakan)
Part 3 Minit 6.04
Dingdong answer: In Hollywood my idol is Christian Bale and Hugh Jackman

4) What is your hobby? (Ada lagi 2,3 org yg tanya.. so ini jawapan dong ok guys :))
Part 3 Minit 7.03
Dingdong answer: I like to ride bikes and watch movies.

5)Do you play any musical instruments.?( Yang ni pun ada lagi org lain yg tanya..)
Part 4 Minit 4.32
Dingdong answer: Yes, just one. (He plays the drum)

Last but not least...
Saya mintak permintaan: Can you give flying kiss please?
Dingdong bagi laa flying kiss tu...
Kat Part 5 minit 4.12.. Serious tak tipu! :D
Hahahaha.. siap buat lawak bodoh lagi pasal flying kiss tu..
Alahai Dingdong nih.. lepas ni Dingdong patut bagi flying kiss banyak-banyak kat Marian tau :P
Sporting habis lah!

Tapi yang tak tahan dok dengar orang Tv3 dok gelak tengok chat kat situ..
Hahaha.. monyet.. jahat betol :P
Dan berapa ribu kali lah si Dingdong ni dok sebut nama Zaharah.. hehe

Okay, di bawah ni disediakan link ke video Live Chat hari tu..
Enjoy DongYanatics! :D


The Official DongYanatics<--sila masuk jika anda adalah Dongyanatics

p/s: Dah la font paling besar, siap bold lagi tu.. tak baik tuduh dingdong tak jawab tau.. hahaha
p/s2: akak baju polka dot tu serius noob.. flying kiss pon kau nak gelak2 sangat la kan.. LOL

No comments: