AraNadeaMythology: Petua

Pages

Words Of Wisdom

Kalau besar yang dituntut dan mulia yang dicari, maka payah melaluinya, panjang jalannya, dan banyak rintangannya.-Imam Ghazali
I am a little deaf, a little blind, a little impotent, and on top of this are two or three abdominable infirmitives, but nothing destroys my hope.-Voltair

Friday, June 8, 2012

Petua

Assalamualaikum dan selamat malam..
Sedang buat apakah kalian.?
Haa.. ayat tak boleh blah sungguh.. hohoho

Ok, serius..
Saje la nak tanya korang kan..
Pernah tak korang try apa-apa jenis petua dululu-dulu untuk kecantikan.?
Kalau ada boleh tak korang share dengan saya.?
Dan adakah petua yang korang cuba tu berhasil atau pun tidak..

Korang boleh tulis blog pasal ni dan backlink kan semula kepada saya..
Atau komen je kat ruangan yg disediakan.. ececeh..
Apa lagi, moh le kite berinteraksi! :)



3 comments:

fadh leyanie said...

petua tradisonal adalah minum air pegaga untuk kesihatan kulit muka.agak berhasil,tapi air pegaga xsedap :)

Ixbarr Abdullah said...

petua untuk kurangkan jerawat, lembutkan kulit muka... masa sekolah dulu memang banyak jerawat, zaman hormon tengah naik...so my mom bg tips campurkan putih telur dan limau nipis, sapu pada wajah, biarkan kering dan basuh hingga cuci...

memang berkesan sampai senior pn tnya dari banyak jerawat ke kurang jerawat.....

Ara Nadea said...

fadh leyanie: nak kena cari air pegaga la ni.. cari sampai jumpa!

ixbarr abdullah: tu bahan2 yg selalu ada disapur.. boleh cuba ni! :D