AraNadeaMythology: Sombong

Pages

Words Of Wisdom

Kalau besar yang dituntut dan mulia yang dicari, maka payah melaluinya, panjang jalannya, dan banyak rintangannya.-Imam Ghazali
I am a little deaf, a little blind, a little impotent, and on top of this are two or three abdominable infirmitives, but nothing destroys my hope.-Voltair

Tuesday, March 26, 2013

Sombong

Ah sudah.
Apa benda yang sombong.?
Aku ke?

Itulah pendapat sesetengah orang terhadap aku.
Ye lah, mungkin sebab orang suka buat tanggapan sendiri.
Tapi kalau kau dah kenal aku, agaknya kau takkan mengaku aku kawan kau.
Hahaha.. Habis la aku sakat kau orang semua.

Tapi, aku bukan nak cerita pasal first impression orang terhadap aku.
Aku nak cerita pasal chatting.
Ala, takkan kau orang tak pernah chatting.?
Sekarang kan budak budak suka chat kat Facebook.

"Jangan sombong tau"
Itulah ayat yang paling famous aku selalu dapat.
Ye lah. Ye lah.
Tapi, aku tak semestinya akan layan chat kau.
Aku sentiasa bukak Facebook aku.
Sebab aku suka membazir elektrik .
Tak pun aku akan buat kerja lain contoh macam edit gambar.

Siapa siapa yang mengharap sepenuh perhatian dari aku,
memang aku susah sikit nak concentrate sebab banyak sangat benda kat desktop.
Apa pun aku layan saja chat selagi tak annoying.

Aku tak tau nak letak ke tak Facebook aku kat sini.
Kau rasa macam mana.?

No comments: