AraNadeaMythology: Pelancaran Kedai

Pages

Words Of Wisdom

Kalau besar yang dituntut dan mulia yang dicari, maka payah melaluinya, panjang jalannya, dan banyak rintangannya.-Imam Ghazali
I am a little deaf, a little blind, a little impotent, and on top of this are two or three abdominable infirmitives, but nothing destroys my hope.-Voltair

Sunday, April 7, 2013

Pelancaran Kedai

Ahem.

Dengan rasmi nya aku merasmikan pelancaran blogshop n FB shop.!
Yahooooooooo!

Ok. aku tak nak poyo banyak.
Kau orang semua boleh la terjah atau window shopping kat sana.
Kalau beli lagi of course lah bagus sangat sangat.
Hahaha.

Kalau ada apa-apa pertanyaan boleh datang blog ni jugak.
Tuan tanah masih orang yang sama.

Silakan - Ara's Euphorian
              Ara's Euphorian FB

Sekian untuk post 3 pagi hari ini.


1 comment:

Nurrul said...

Good luck untuk bisness akak !! :D