AraNadeaMythology: Product Review: D'Herbs Syampu Super Lebat dan Krim Herba

Pages

Words Of Wisdom

Kalau besar yang dituntut dan mulia yang dicari, maka payah melaluinya, panjang jalannya, dan banyak rintangannya.-Imam Ghazali
I am a little deaf, a little blind, a little impotent, and on top of this are two or three abdominable infirmitives, but nothing destroys my hope.-Voltair

Tuesday, January 21, 2014

Product Review: D'Herbs Syampu Super Lebat dan Krim Herba

Assalamualaikum.
Lama benor tak update blog ni.
Rindu jugak untuk buat product review.
Walaupun dah hampir habis digunakan. Hahaha

Ok ok.
Kita kurangkan intro dan teruskan dengan review.
Haa. Produk ni aku guna tahun lepas.
Bulan 10 atau 11 kalau tak silap.

Syampu super lebat ni wangi sangat!
Lepas syampu rambut jadi lembut je.
Excited jugak reaksi aku.
Tapi. Tapi tapi....
Malangnya masih tidak mampu untuk menangani masalah rambut gugur.
Maybe aku guna sebotol je kot.
Rasa nak beli balik. Nak tengok macam mana pulak.

Krim super lebat pulak memang best.
Wangi. Kucing aku kat luar bilik pun terbau sekali.
Hahaha
Krim ni sapu kat kulit kepala.
Rasa sejuk dan fresh je :D
Aku ada try jugak sapu kat kening, bagi lebat.
Hehehe. Tak payah nak mekap tang kening.

Overall, aku bagi 4/5.
Kalau dapat kurangkan masalah rambut gugur lagi bagus.
Sesiapa yang nak beli, boleh beli kat toko jamu.
Harga:
Syampu Super Lebat  RM25
Krim Super Lebat RM28.90
Kalau kau orang bertuah boleh dapat diskaun.

No comments: