AraNadeaMythology: Product Review: Elvyra Envy Coffee

Pages

Words Of Wisdom

Kalau besar yang dituntut dan mulia yang dicari, maka payah melaluinya, panjang jalannya, dan banyak rintangannya.-Imam Ghazali
I am a little deaf, a little blind, a little impotent, and on top of this are two or three abdominable infirmitives, but nothing destroys my hope.-Voltair

Sunday, February 16, 2014

Product Review: Elvyra Envy Coffee

Assalamualaikum dan selamat tengah hari.
Hari ni aku nak buat review tentang produk minuman collagen.
Ni adalah first time aku cuba minuman collagen.
Tup tup terus beli yang perasa coffee.
Walaupun aku tak berapa suka kopi.
Sebenarnya mak aku yang beli.muehehe
Tapi mak aku on medication so dia pass kan Elvyra ni kat aku.

Boleh tengok bahan-bahan kat gambar.

Dari segi rasa, boleh la. Rasa coffee tu tak overwhelming sangat. 
Tekak aku boleh terima.
Aku minum pagi, masa sarapan.
So sekarang aku dah minum selama 20 hari lebih kurang.
Sebotol tahan dalam tempoh tu la.
Cuma campurkan 2 scoop dalam secawan air panas.
Dan jangan lupa kena minum air kosong 2-3 liter.
Aku minum air setiap sejam.

Kesan kat aku?
Yang ni memang aku puas hati.
Mula mula aku pun macam tak percaya.
Masa dok belek belek tangan aku, sekali aku rasa macam shining shining pulak tangan aku.
Aku tenyeh tenyeh ingat basah ke apa, ehhhh..
Rupanya kulit aku glowing lahhhh.
Muka aku pun sama.. suka nya hati ku ^_^
Serius oii.. kalau tak macam cerah je la tapi tak glowing.

Yang aku paling suka pasal Elvyra ni.
Perut aku memang sangat sihat.
Sebab ada habbatussauda kan.
Habbatussauda dapat membantu masalah pencernaan.
Aku pun selalu ada gastrik lah, angin lah.
So sikit sikit dia jadi ubat yg bagus utk aku.

Kalau nak cakap pasal sinus aku,
Kalau pagi tu hidung aku gatal gatal, 
Lepas breakfast minum Elvyra dia lega sikit.
Tapi petang petang sikit gatal balik.
Dah kena minum 2 kali sehari pulak.
Hehehe.
Sinus aku memang dah kronik pun.
So abaikan je.

Overall, aku sangat puas hati dengan Elvyra Envy Coffee.
Harga? Murah je RM58 sebotol. 
2 botol utk sebulan RM116. 
Tapi harga posting lain utk 2 botol okay..
Murahkan????
Posting RM6 SM RM9 SS
Boleh beli dari aku.
Aku buat dropship utk produk ni.
Masuk instagram aku *aranadea* utk buat pembelian 
Tak pun fb aku /AraNadea.
Tak pun komen kat bawah..




1 comment:

CintaHati Lina said...

salam perkenalan dari mommylina... singgah di petang hari