AraNadeaMythology: Product Review : Ayla Myra Stem Cell Peptide Serum

Pages

Words Of Wisdom

Kalau besar yang dituntut dan mulia yang dicari, maka payah melaluinya, panjang jalannya, dan banyak rintangannya.-Imam Ghazali
I am a little deaf, a little blind, a little impotent, and on top of this are two or three abdominable infirmitives, but nothing destroys my hope.-Voltair

Thursday, March 27, 2014

Product Review : Ayla Myra Stem Cell Peptide Serum

Assalamualaikum dan selamat malam wahai pembaca.
Cewahh. Panjang benor intro nya. Haha.
Ok lah aku pun takde apa nak bebel sangat pun.

Malam ni aku nak review satu produk ni.
Aku dah pakai dari bulan November 2013.
Tapi on off je pakai.
Tapi start bulan 12 aku try konsisten pakai.

Apakah produk itu?
Ni dia..
Taraaaaa...





















Ni dah habis pakai. Bukti tau.. hahaha
Sebotol hilang sebab bagi kat mak aku.
Mak pun nak try. Hihi

Nama brand produk ni Ayla Myra.
Dia sebebarnya serum muka.
Ada macam macam jenis.
Tapi aku beli yang Stem Cell Peptide Serum.
Sebab aku nak fokus kan utk parut berlubang.

Serum ni jenis sapu. Tak yah inject bagai.
Sapu 2 kali sehari lepas pakai toner.
Lepas sapu serum baru pakai moisturizer.
Tak berminyak, tak melekit, dia terus absorb dalam kulit.

Dalam tempoh 3 bulan aku pakai ni
Ada banyak la perubahan.
Muka aku tak nampak open pores sangat.
Kiranya nampak sekata la. Tak nampak sangat lubang lubang tu.
Kulit aku pun tak berminyak sangat.

Kulit pun lembut. Nampak mcm berkilat sikit.
Dan kalau close up, aku nampak parut muka aku yg berlubang tu tak teruk sangat.
Hampir nak rata. Hampir la.
Tapi tiba-tiba stok habis. Wakakaka :p
Tak mampu pulak nak sambung beli.

Kalau nak tahu ingredients boleh pegi ke website AylaMyra.
Nak beli situ pon boleh

Aku beli RM80 termasuk postage dari igshop atie_beauty_solutions.
Saje seronok nak beli kat ig seller ni.

Last but not least my picture.
Maafkan sebab nampak selekeh.
Yang sebelah kiri tu korang boleh nampak open pores aku. -__-
Walaupun kulit aku bersih tapi parut, open pores semua jelas.
Yang kanan tu haa. Ok sikit kan. Nampak sekata.
Tapi ada jerawat hahahaha. Piyed masa ni. Ampunkan saya.







No comments: